MB-a_claim00_M_p-co_4C.eps

VAREBILER

Stjerna i logoen til Mercedes-Benz, representerer mottoet til Gottlieb Daimler: «Motorar til land, luft og hav». Mercedez-Benz sin visjon er i dag «Das beste oder nichts». Tryggleik har alltid vore eit av Mercedes-Benz sine satsingsområder, og dei har vore først ute med utstyr som ABS, airbag og anna som skal sikre tryggast mogeleg køyring. Over 100 års erfaring har gjort Mercedes-Benz til ein bil med premium kvalitet, mykje tryggleiksutstyr og fantastisk komfort. Mercedes-Benz levererer 5års garanti/100.000 km på alle personbilar. Garanti på varebil er 5 år/100.000 – 300.000 km.

Sjå alle modellar på Mercedes-Benz si nettside 

V-Klasse

Kjem sommaren 2014

Masse volum og masse fleksibilitet. Opptil 8 passasjerar får plass i individuelt plasserbare plasser. Bilen kjem med interiør som er henta frå den luksuriøse S-Klassen.

Citan

Citan er den nye urbane varebilen frå Mercedes-Benz. Du får den i lang og ekstra lang variant, men 3 ulike motoralternativ, og 2 ulike utstyrsnivå.

Vito

Mellomstor kassebil, kompakt utvendig og romsleg innvendig. Blir levert i 3 lengder og 2 ulike takhøgder. Med lastevolum på inntil 7,4 m³, og plass til tre europallar etter kvarandre er Vito varebil perfekt til ulike transportoppgåver og lastesituasjonar.

Vito kan også leverast som personbil med plass til 9 seter og 970 liter bagasje.

Sprinter

Sprinter blir levert med 3 ulike akselavstandar, i 4 ulike karroserilengder og med 3 ulike takhøgder. Den kan leverast som buss eller skåpbil, med skyvedører med og utan vindauge og med ulike motorar. Dette er med andre ord, ein Mercedes-Benz som du kan spesifisere etter eige behov.

Sprinter blei YrkesBil Mester i 2013