logoPeugeot

VAREBILER

Peugeot markerte i 2010 sitt 200 års jubileum med eit ansiktsløft på Peugeot-løva og med det nye slagordet «Motion & Emotion». Køyrekomfort og design har alltid vore stikkord for Peugeot. Med i-Cockpit, diesel Hybrid, låge utslepp og tidsriktig design ser vi at Peugeot framleis leverer moderne og tidsriktige biler.

Peugeot leverer 5 års garanti/100.000 km på alle sine personbilar, og 5 år/250.000 km på sine varebilar. Velkommen innom for ein prøvetur.

Sjå alle modellar på Peugeot si nettside. 

Partner

Peugeot Partner er eit naturleg førsteval i klassen for små varebilar. Tilbakemeldingar fortel oss at dette er den varebilen med minst støy. Bilen kan leverast med 3 seter, drift på 2 eller 4 hjul og i ulike lengder. De finst eit stor utval av gir, motor, dører og seter.
Partneren kan også leverast som personbil, eller som full elektrisk varebil.

Expert

Peugeot Expert er ein mellomstor kassebil. Du får den i ulike høgder, i ulike lengder, med ulike motorar og ulike utstyrsvariantar. Bilen har 3 seter og kan leverast med 4x4. Bilen har den lågaste lasteterskelen på marknaden.

Boxer

Peugeot Boxer er ein stor varebil som ein kan tilpasse etter eige behov. Denne kan byggast som chassi med kabin, varevogn, kombi og minibuss. Bilen har difor eit stor utval i høgder og lengder.