Dagbladet gir terningkast 6 til Peugeot e-2008

Dagbladets anmelder mener Peugeots nye elbil er «midt i blinken for norske bilkjøpere», mens Elbil24.no spår en «potensiell storselger» og triller 5 på terningen.

Peugeot e-2008 er en helelektrisk kompakt-SUV som du trygt kan ta med deg på langtur. Bilen har hele 320 km rekkevidde (WLTP).

Batteriet har en garanti på åtte år eller 160 000 km for 70 prosent av batterikapasiteten. Velg mellom flere ulike kjøreinnstillinger etter egne preferanser og veiforhold. Sport-modusen gir best mulig ytelse og kjøreopplevelse med maksimal kraft og dreiemoment. Bilen går fra 0 til 100 km/t på bare 8,5 sekunder. Normal-modusen derimot,  gir optimal komfort i daglig bruk mens Eco-modusen gir deg lengst rekkevidde.

Peugeot e-2008 leveres med varmepumpe som gir stålkontroll på temperaturen i batteriet og kupeen. Den sikrer også at du mister minst mulig rekkevidde når kuldegradene kommer krypende.

Du har mange muligheter til å lade din Peugeot e-2008 både hjemme og når du er på farten. Du kan programmere ladingen fra navigasjonsskjermen i bilen eller i MyPeugeot-appen. Start lading, sjekk batterinivået og forvarm bilen fra mobilen. Peugeot e-2008 har kapasitet til å ta imot opptil 100 kW hurtiglading og kan lade fra 0 til 80 prosent på en halvtime.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle