Verkstad tenester

Service

Bilhuset Førde er merkeverkstad for Mercedes-Benz, KIA og Peugeot. Alle våre mekanikarar er fagutdanna og er sertifisert på eit av våre merker. Bilhuset Førde er godkjent verkstad for bilar opp til 7,5 tonn. Som merkeverkstad er vi spesialistar og har fabrikkopplæring på alle modellar. Vi brukar originale deler som opprettheld den originale kvaliteten på bilen. Service ut frå fabrikken sine spesifikasjonar og bruk av originale deler vil gje deg 24 timars hjelp og støtte i Norge og Europa ved tekniske problem. Ved å ta service på merkeverkstad tar vi oss av all oppdatering av programvare. Dette opprettheld retten til 24 timar service og garantiar.

Serviceavtale

Med servicekontrakt er du sikre både økonomisk og personleg tryggleik – spør oss om serviceavtale ved kjøp av ny bil.

Treng du time til service eller reparasjon?

Vennligst fyll ut skjema så tek vi kontakt med deg.

Trenger du veihjelp?

Mercedes-Benz

Enten det gjelder en mindre teknisk feil eller større skader: Mercedes-Benz sine kompetente kontaktpersoner er der for deg døgnet rundt syv dager i uken. De hjelper deg med alle spørsmål vedrørende eventuelle skader og iverksetter hensiktsmessige tiltak.

Trenger du veihjelp?

Peugeot

Med Peugeot Assistanse får du hjelp hvis du skulle få problemer med bilen når du er ute og kjører. Du får assistanse på stedet eller hjelp til å transportere bilen til et verksted. Du får hjelp fra Peugeot Assistanse i hele bilens garantiperiode.

Trenger du veihjelp?

Kia

Kia sin 24 timers mobilitetsgaranti er ett samarbeid med Falck redning. Alle biler blir levert med gratis assistanse frem til første service. Etter dette vil tjenesten fornyes hver gang du har service på ett autorisert Kia-verksted i Norge.

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle