Levering av KIA EV6 Legebil til Luster Kommune

Bilhuset Førde AS som er ny forhandlar av KIA i Sunnfjord og Sogn har vert på tur og levert denne populære KIA EV6 til Luster kommune.

Bilen er bygd opp med blålys og utstyr av GT Bilgass og heilfoliert av Kruse.

Bilen er ein Active AWD med rekkevidde på 506Km og den er utstyrt med lynlading som lader opp batteriet frå 10-80% på 18 minutter.

 

KIA EV6 blei kåra til «Car of the year 2022»

 

Med over 60 biler å bedømme, hadde juryen som skulle kåre årets bil i Europa en vanskelig jobb foran seg. Men, til slutt var det bare én bil som viste seg å være god nok til å vinne den gjeve tittelen Car of the Year Europa 2022 : Kia EV6!

Kia EV6 ble designet med utgangspunkt i Kias slagord “Movement that inspires”. Juryen, bestående av 61 kjente biljournalister fra 23 ulike land i Europa, ble såpass inspirerte at de sendte EV6 helt til topps.

– Det er en flott overraskelse å se at det er Kia EV6 som får prisen. Det var på tide at dette merket fikk en bemerkelse. Kias fremgang er imponerende, sa president for juryen, Frank Janssen.

De har aldri vunnet før – men nå er dette Årets bil 2022

 

 

Er du interessert i ein slik bil eller ein annen KIA frå oss ?

Ta kontakt med Simon Loe Laberg på tlf. 95807304 

simon.loe.laberg@bos.no

 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle