PEUGEOT 308 & 308SW – ENDELEG kjem dei som HEILELEKTRISKE BILAR

Nye lekre Peugeot E-308 og E-308SW er på veg

Vi lanserte nyleg prisen på vår nye E-308 Combi som heilelektrisk og med over 400KM Rekkevidde. 

Dette er ein perfekt bil for deg som ønskjer lekkert design og ikkje minst ein bil som er full av køyreglede. 308 har fått mange kåringar opp gjennom si levetid og deriblandt har den hatt beste køyrekomfort, beste motorer, beste firmabil osv osv… Dette er bilen som gir deg det lille ekstra i kvardagen.

Bilen kjem med splitter ny motor på 156Hk og eit ekstremt LAVT FORBRUK (12,7kWt/100Km)

Prisen blir frå 418.900 kroner for E-308 Combi

Peugeot E-308 lanserast kun i versjonen GT. Det betyr svært mykje utstyr til alle kundar.

GT utstyrsnivå inkluderer blant anna:

–       Seter i skinn/Alcantara

–       Full LED Matrix adaptivt frontlyssystem med fjernlysassistent

–       Peugeot i-Connect Advanced 4G med navigasjon og «over the air» oppdateringer

–       10-tommers berøringsskjerm i midtkonsoll

–       Trådløs CarPlay eller Android Auto

–       10-tommers 3D head-up instrumentpanel

–       Adaptiv cruisekontroll stop&go

–       Parkeringssensorer foran og bak med 180° ryggekamera

–       Proximity Keyless (nøkkelfri inngang og start)

–       18-tommers aluminiumsfelger

–          Vi ser frem til å få denne bilen til Norge. En ferdig utstyrt E-308 GT gjør det enkelt for de som ønsker seg en ny og spennende elbil. E-308 GT tilbyr en unik kombinasjon av et høyt utstyrsnivå, design, kjøreglede og lavt forbruk, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot Norge hos Bertel O. Steen.

Nyheter for E-308

E-308 er svært energieffektiv og kan kjøres med et forbruk på 12,7 kWt per 100 km.

Peugeot E-308 blir utstyrt med en splitter ny motor som yter 156 hestekrefter og 260 newtonmeter dreiemoment. Utvekslingen i girboksen er optimalisert for rekkevidde, og bidrar sterkt til det lave forbruket. Batteriet er nytt med en ny sammensetning av 80 posent nikkel, 10 prosent mangan og 10 prosent kobolt. Det er også større enn på dagens elektriske Peugeot-modeller. Brutto ligger det på 54 kWt og netto 51 kWt.

Optimalisert for rekkevidde

Flere grep bidrar til å kutte i forbruket. Motor, batteri og girboks er en ting, men i tillegg er aerodynamikken i fronten og under bilen forbedret. Elbilen er også gjort så lett som mulig. Til sammen gir dette en rekkevidde på over 400 kilometer i henhold til WLTP (varierer med modell og utstyrsnivå).

–          Det er viktig å huske på at lang rekkevidde ikke bare skapes av større batterier, men også av lavt forbruk. I E-308 viser Peugeot at batteristørrelsen med fordel kan holdes nede, og dermed også gjøre elbilen billigere både i innkjøp og i bruk, avslutter Rune Hensel.

Nye Peugeot E-308 vil være på markedet høsten 2023

 

 

 

Til hausten kjem og pris på nye E-308 SW, det gler vi oss til.

Dette er ein bil som passer inn i familiekvardagen. Romsleg baksete, bagasjerom og ikkje minst ein familiebil med eit lekkert design og fransk køyrekomfort som gjere familieturen til ein glede.

 

Ønskjer du meir info om desse lekre bilane, må du ta kontakt med vår Løvemann, han hjelper deg med alt av Peugeot spørsmål og guider deg til kjøp av riktig bil.

Ta kontakt i dag 🙂

TLF: 41616271 EPOST: kim.ronny.lykkebo@bos.no

 

 

 

Denne nettsiden bruker cookies

Vi bruker informasjonskapsler for å forbedre brukeropplevelsen på nettstedet vårt og for personlig tilpasning av annonser. Ved å fortsette å bruke dette nettstedet samtykker du til vår bruk av informasjonskapsler. Avvis alle